Maarakennus
Pikakokeilu Cat 310

Caterpillar uudistaa myös pienemmän pään kaivinkoneitaan – 10-tonnisen Cat 310 -kaivinkoneen hydrauliikassa on laajasti säätömahdollisuuksia

Työpainoltaan noin 10 t Cat 310 astuu täysin uuteen kokoluokkaan. Hydrauliikan säädettävyys on lisääntynyt, ja kaivukoneessa on myös aivan uusia ominaisuuksia.
Arto Turpeinen
Kiinteällä pääpuomilla varustetun Cat 310:n ulkonäkö on muuttunut kulmikkaampaan suuntaan. Valmistajan mukaan tämä tuo säästöjä elinkaarikustannuksiin.

Caterpillar on viime vuosina uusinut kaivinkonemallistoaan ahkerasti uuden sukupolven mallisarjaan. Samalla sarjaa ilmaisseesta mallinumeron perässä olleesta kirjaimesta on luovuttu. Pikakokeilussa olleen reilun kymmenen tonnin painoisen koneen mallimerkintä onkin ytimekkäästi 310. Kyseessä on merkin ensimmäinen tähän kokoluokkaan julkaistu kone.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää