Maarakennus
Esittely Hyundai HX220AL

Lisää säätömahdollisuuksia Hyundain A-sarjan kaivinkoneisiin – uutuutena sähköohjattu hydrauliikka sekä uudistunut ulkoasu

Perinteisille pitkäperäisille kaivukoneille on vielä kysyntää. Hyundai onkin uudistanut tämän konetyypin ja suositun 22 tonnin kokoluokan koneensa vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Parannuksia on tehty paljon. Merkittävin uudistus on hydrauliikan sähköinen esiohjaus.
Arto Turpeinen
Uuden Hyundai HX220AL:n tunnistaa puomin mustasta väristä.

Hyundai uudistaa koneitaan uuteen A-mallisarjaan. Pyöräkuormaimiin ja kaivukoneisiin on tehty merkittäviä muutoksia. Korealaismerkki vahvistaakin läsnäoloaan Suomen markkinoilla jatkuvasti. Maailmanlaajuisestikin Hyundai on kasvukäyrällä, sillä yritysrypäs osti hiljattain Doosanin osakekannasta lähes 35 %:n osuuden. Kaupan käytännön vaikutukset selviävät myöhemmin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää