Maarakennus
Esittely JCB 525-60E

JCB panostaa sähkövoimaan tuomalla markkinoille akkukäyttöisen kurottajan – uutta virtaa akkukäyttöisten työkoneiden rintamalle

JCB on panostanut runsaasti akkukäyttöisiin rakennuskoneisiin. Tarjolla on kaivinkoneen lisäksi myös teleskooppipuomillinen trukki. E-Tech tuoteperhe laajenee nyt kurottajiin ja minidumppereihin.
Valmistaja
JCB kertoo akkukurottajan soveltuvan todella monille kohderyhmille. Kasvava käyttäjäkunta on ammattimaiset viherrakentajat kiinteistöhuoltajat, jotka työskentelevät esim. golfkentillä.

JCB esitteli kiinteärunkoisen kurottajan konseptin jo yli 43 vuotta sitten. Nykyään malleja on yli kaksikymmentä nostokorkeuksien ollessa 4–20,5 metriä. Mukaan mahtuu myös yksi ympäripyörivä versio. Merkillä on erittäin vahva asema etenkin maatalousmalleissa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää