Maarakennus
Esittely Bobcat

Bobcat tavoittelee tehokkaampaa työmaata uusilla konemalleilla – mielenkiintoinen uutuus on runko-ohjattu pienkuormain

Valitettavan pandemian vuoksi suurin osa valmistajien tuotejulkistuksista on muuttunut virtuaalisiksi. Bobcat esitteli internetissä aimo läjän uusia ja uudistettuja malleja. Erityisen mielenkiintoista on pelinavaus pienkuormaimiin.
Valmistaja
E50Z-, E55Z- ja E60-kaivukoneet päivittyvät R2-mallisarjaan ja samalla Stage 5-päästötasolle. Uudistetun ohjaamon lisäksi mielenkiintoinen ominaisuus on hydraulisesti toimiva automaattinen telankiristys.

Bobcatin uutuuksista suomalaisittain varsin mielenkiintoinen uutinen oli täysin uusi tuoteryhmä, eli runko-ohjatut pienkuormaimet. Niiden rakenne on sama kuin Avanteissa, eli ohjaamo on kiinteä osa koneen eturunkoa. Mallimerkinnät ovat L23 ja 28 ja työpainot 1,7 ja 1,9 tonnia. Molemmissa versioissa on sama 18 kilowattinen moottori. Huippunopeudeksi ilmoitetaan 13 kilometriä tunnissa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää