Maarakennus
Takeuchi TB2150R

Kauko-ohjattavaan Takeuchi TB2150R -kaivinkoneesee on yhdistetty Stonepower-kallioporalaite - kaikki yhdellä koneella

Purkutöihin erikoistuneen Gles Oy:n uusimpia konehankintoja on 15-tonninen tela-alustainen Takeuchi-kaivinkone. Se on varustettu Stonepowerin pikakiinnitteisellä poralaitteella sekä radio-ohjauksella. Koneen hankintaan kannusti monipuolisuus, sillä laaja työlaitevalikoima mahdollistaa monien työmaiden hoitamisen yhdellä koneella.
Mikael Sammatti
Radio-ohjauksen ansiosta kuljettajalla on aina paras näkyvyys poralaitteelle, mikä nostaa työn tuotavuutta. Kevyt poralaite mahdollistaa koko kaivinkoneen ulottuvuuden hyödyntämisen.

Tutustuimme Gles Oy:n uuteen Takeuchiin Raide-Jokerin työmaalla Helsingin Viikissä. Työn alla oli kallion louhinta kiilaamalla sillan kannatinpilareiden juurelta. Työ tehdään niin, että porataan ensin reikiä kallioon, ja tämän jälkeen poralaite vaihdetaan hydraulikiilaan, jolla kallio rikotaan. Irronneiden lohkareiden siirto sivuun uutta porauskierrosta varten onnistuu puolestaan perinteiseen tapaan kauhalla ja routapiikillä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää