Maarakennus
Liukuohjattu kuormaaja

Käytetty Bobcat tuli taloon – tarkista nämä asiat käytettyä liukuohjattua kuormaajaa ostaessa

Liukuohjatut kuormaajat ovat teknisesti yksinkertaisia koneita, joten käytetyn koneen kunnosta on suhteellisen helppo päästä perille. Kompaktin rakenteen takia näiden koneiden tekniikka on pakattu tiiviisti eikä kaikkea pääse näkemään, joten koeajolla on iso merkitys.
Jussi Laukkanen
Tämä kone ehti olla yli 30 vuotta kiinteistönhuollon käytössä Espoossa, kunnes se päätettiin myydä. Pitkän iän salaisuus on tässä tapauksessa säännölliset huollot ja suhteellisen kevyet työt, joissa vuosittaiset tuntimäärät jäävät pieniksi. Nykyisin koneella työskennellään keskellä suomalaista maaseutua.

Liukuohjattu kuormaaja on rahanarvoinen apuväline monessa työssä. Se on hyvin käyttökelpoinen, jos tarvitaan pieneen tilaan mahtuvaa konetta. Mikäli tarve on satunnaista, ei uuden koneen ostaminen ole taloudellisesti perusteltua. Silloin kannattaa katsella käytettyjä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää