Maarakennus
Lännen M

Uusi Lännen M-mallisto on entistä monipuolisempi ja helppokäyttöisempi

LMCE Group on esitellyt uuden Lännen M-malliston. Tarjolla on kolme versiota 12–13 tonnin kokoluokkiin. Mallisto täydentyy tuttujen 8600 ja 8800 väliin tulevalla 8700M-mallilla.
Timo Rintakoski
Viitostason päästömääräykset toimivat M-malliston suunnittelun käynnistäjänä. Uudistusten suhteen ei pitäydytty pelkästään moottorin ympärillä, vaan samalla tehtiin useita asiakkaiten toivomia muutoksia. Suunnittelun lähtökohtana olivat käytön helppous ja ympäristöystävällisyys.

Nyt esitelty Lännen monitoimikoneiden mallisto käsittää kolme eri versiota. M-sarja noudattaa tuttua kaavaa mallien numeroinnissa. Aiempien 8600 ja 8800 versioiden väliin tulee 8700M.

”Uusi 8700M on ison ja pienen koneen yhdistelmä. Siinä on sama kaivulaite kuin 8600M:ssä. Sitä vastoin etukuormaaja on sama kuin suurimmassa 8800M:ssä,” Tuotepäällikkö Markku Pulliainen havainnollistaa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää