Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Rototilt uudistaa tuotteitaan

Syksyllä 2022 Rototilt julkisti Rototilt Control -tuotekonseptin, johon kuuluvat rototiltit, ohjainkahvat, uusi ohjausjärjestelmä ja etätukisovellus. Nyt mallisarjaa laajennetaan.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Rototilt tuo markkinoille aiemmin Bauma-messuilla lanseerattuun RC-sarjaan vastineet R4- ja R8-rototilteille. Tämä merkitsee, että Rototiltin uutta RC System -ohjausjärjestelmää ja uusia RC Joysticks -ohjainkahvoja voidaan nyt käyttää 10–43 tonnin koneissa.

Valmistajan mukaan uuden rototilttisarjan painekompensoitu hydrauliikka on edeltäjiään energiatehokkaampi ja mahdollistaa hallitumman kaivuuliikkeen.

"Aloitimme keskikokoluokassa ja nyt laajensimme konseptia sekä pienempiin että suurempiin koneisiin. Olemme iloisia voidessamme tarjota suurempaa energiatehokkuutta ja paremman käyttökokemuksen suurelle joukolle koneita ja kuljettajia", tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo.

Lehdistötiedote kertoo uusien mallien käytön olevan vanhoja sujuvampaa, sillä eri toiminnot on optimoitu toimimaan yhdessä. Lisäksi uusi hydrauliikka mahdollistaa suurta hydraulivirtausta vaativien lisälaitteiden käytön.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusien RC4- ja RC8-mallien myynti on määrä aloittaa helmikuussa 2023.