Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

JCB valmistanut jo 1000 akkukäyttöistä kaivinkonetta

Tobroco-Giant kertoi hiljattain myynensä jo 1000 akkukäyttöistä konetta. Nyt saman rajapyykin on ylittänyt JCB sähkökaivinkoneet.
Kuva: Arto Turpeinen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

JCB aloitti sähkökäyttöisten minikaivinkoneiden täyden tuotannon vuonna 2019. Nyt koneita on valmistettu jo 1000 kappaletta. JCB 19C-1E on suurten markkina-alueiden lisäksi saavuttanut suosiota myös Norjassa ja Tanskassa.

Yritys ollut etunenässä kehittämässä nollapäästöistä sähköteknologiaa pienempiin kaivinkoneisiin, sillä kysyntä on jatkuvasti kasvamassa.

JCB:n mukaan 19C-IE on viisikertaa dieselversiota hiljaisempi ja voidaan ladata kahdessa tunnissa. Konetyypille omaisessa työssä virran luvataan riittävän kokonaiseksi työpäiväksi. Kone on ollut menestys yrityksissä, jotka työskentelevät rakennusten sisätiloissa, tunneleissa sekä kaupunkialueilla, joissa äänettömyyttä arvostetaan.

”Olemme iloisia JCB:n sähköisen kaivinkoneen menestyksestä, joka on osoittautunut erittäin suosituksi etenkin Pohjois-Amerikassa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa. Nollapäästöisten koneiden kysyntä kasvaa jatkuvasti urbaaneissa ympäristöissä”, kertoo JCB:n hallituksen puheenjohtaja Lordi Bamford.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY