Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Caselta uusia pyöräalustaisia kaivinkoneita markkinoille – uutuudet toteutettu yhteistyössä Hyundain kanssa

Case on julkaissut neljä uutta pyöräalustaista kaivinkonetta. Viides ja samalla valikoiman suurin kone esitellään myöhemmin.
Kuva: Arto Turpeinen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Case uusii pyöräalustaisten kaivinkoneidensa mallistoaan neljällä uudella mallilla, jotka toimittaa Hyundai Construction Equipment. Pitkäperäisiä malleja WX140E ja WX160E, myöhemmin esitellään WX210E. Lyhytperäisiä malleja ovat WX155E SR sekä WX175E SR. Työpainot ovat 15–22 tonnia. WX175E SR on saatavana ainoastaan kaksiosaisella pääpuomilla, kun muissa versioissa puomityyppi on valittavissa.

Koneissa Bosch Rexrothin toteuttamama hydrauliikka. Moottorit puolestaan ovat Cumminsin. Neljässä pienimmässä mallissa 129 kilowattiset voimanlähteet ja suurimmassa 145 kilowattinen. Stage 5-päästömääräykset saavutetaan hapetuskatalysaattorin (DOC), SCR-järjestelmän ja partikkelisuodattimen avulla. EGR-venttiilille ei ole tarvetta. Polttoainesuodattimien vaihtoväli on 1000 tuntia ja moottoriöljynsuodattimen 800 tuntia. Moottoreissa on mahdollisuus käyttää myös biopolttoaineita.

Ohjaamon ergonomiaan on panostettu mm. monipuolisesti säädettävällä ohjauspyörällä. Lisäksi työmukavuutta parantaa pitkät tuulilasin pyyhkimet molemmissa etuikkunoissa. Tarjolla on lisävarusteena monipuoliset kamerajärjestelmät, jotka tarvittaessa muodostavat 360 asteen ylänäkymän. Optiona on saatavana myös peruutustutka. 8 tuuman näyttöpaneelia hallitaan omalla ohjausrullalla. Järjestelmään voi esiasettaa kymmenen eri työlaitteen hydraulivirtaukset.