Katso, kuinka kipinät lentävät 7 akkurälläkkän testissä – tehokkaimmat 125 mm akkukulmahiomakoneet pärjäävät tehossa johdollisille malleille

Vertailimme seitsemän tehokkaamman pään akkurälläkän ominaisuuksia ja käytettävyyttä monipuolisissa töissä. Akkukulmahiomakoneet ja akkutekniikka ovat kehittyneet muiden akkukoneiden tavoin huimasti viime vuosina.

Testasimme AEG:n, DeWaltin, Einhellin, Hikokin, Makitan, Milwaukeen ja Ryobin koneita monipuolisissa töissä. Hikokin Multivolt-sarjan 36 V rälläkkää lukuun ottamatta laitteiden käyttöjännite oli 18 V ja ne oli varustettu noin 5 Ah akuilla.

Testissä tutkittiin laitteiden käytettävyyden lisäksi niin akunkestoa katkaisutöissä kuin takapotkusuojienkin toimintaa. Kulmahiomakoneilla käytettiin niin katkaisu-, hioma- kuin katkaisulaikkojakin. Lisäksi niiden suorituskykyä testattiin raskaammissa töissä erityyppisten teräsharjojen kanssa.

Lue, miten akkukulmahiomakonetesti tehtiin ja mikä merkki ylsi voittajaksi artikkelista Nykyaikaiset akkukulmahiomakoneet vastaavat suorituskyvyltään jo verkkovirtakäyttöisiä laitteita – testissä seitsemän akkurälläkkää KV 1/2020!

Lue lisää