Kotieläintuotanto

Mammut Silo Bucket 240 H -leikkurikauha - Suurisuinen rehukauha

Useat rehuleikkurivalmistajat ovat viime vuosina havainneet kotelorakenteen olevan toimiva ratkaisu tuomaan lujuutta leikkuriin. Myös Mammut on hypännyt mukaan tähän junaan uuden leikkurimalliston myötä. Kokeilimme suurella avaumalla varustettua H-mallin kauhapohjaista versiota, joka on suunniteltu myös paalirehua silmällä pitäen.
Kun 110 cm korkeaa rehukakkua lastaa apevaunuun, saa kuljettaja olla yllättävänkin tarkkana, ettei osa rehusta päädy vaunun toiselle puolelle maahan. Hävikin saa estettyä avaamalla leikkuri vasta kauhan kippaamisen jälkeen, jolloin terä ohjaa kaiken rehun vaunuun.

Itävaltalainen Mammut on monille tuttu traktorikäyttöisistä betonimyllyistään. Yrityksen erikoisalaa ovat kuitenkin erilaiset säilörehun käsittelyyn tarkoitetut laitteet, niin ennen säilöntää kuin sen jälkeenkin. Näihin lukeutuvat rehuleikkurien lisäksi esimerkiksi erilaiset rehunlevittimet ja paalinkäsittelylaitteet.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää