Kotieläintuotanto

Siloking TruckLine e.0 eTruck -akkutoiminen apesekoitin - Akkujen voimalla

Akkuteknologia ei ole vielä siinä pisteessä, että sitä voitaisiin kustannustehokkaasti hyödyntää maatalouden raskaissa vetotöissä. Sen sijaan lyhyemmissä, mutta usein tapahtuvissa töissä akut ovat erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto polttomoottorille. Siloking onkin ottanut tästä onkeensa, ja tuonut markkinoille maailman ensimmäiset akkutoimiset ajettavat apesekoittimet. Koneviesti pääsi kokeilemaan laitetta tositoimissa, ja vertaamaan sitä traktorikäyttöiseen apevaunuun.
eTruckin hiljainen liikkuminen herätti ihmetystä myös ruokailijoiden keskuudessa.

Siloking on saksalainen yritys, joka tarjoaa täyden kattauksen appeen pystyruuvisekoittimia, kiinteistä sähkötoimisista sekoittimista polttomoottorilla toimiviin itselastaaviin sekoittimiin. Valikoiman uusin tulokas on akkutoiminen Truckline e.0 -apesekoitin, lyhyemmin eTruck, joka sai ensiesittelynsä vuoden 2016 Eurotier-näyttelyssä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää