Kotieläintuotanto

AP Machinebouw NP 2400 DB -leikkurikauha - Rehunlastauksen monitaituri

Rehun irrottamiseen käytettävää työlaitetta valittaessa vaakakupeissa painaa kaksi tekijää: rehun säilyvyys ja työn sujuvuus. Tehokkuus edellä mentäessä ratkaisuksi valikoituu usein monitoimikauha, kun taas toisessa ääripäässä ovat erilaiset rehuleikkurit ja jyrsimet. Yksi molempien ääripäiden parhaita ominaisuuksia yhdistelevä vaihtoehto on leikkurikauha.
Sekä pohja että leikkuriosa on jäykistetty kotelorakenteella. Rakenne on kevyt, ja kauhan sisällä ei ole ylimääräisiä kulmia joihin materiaalit voisivat tarttua.

Hollantilaisella AP Machinebouw: lla on laaja valikoima erilaisia etukuormaajan työlaitteita ja 35 vuoden kokemus rehuleikkureiden valmistamisesta. Yksi Suomessakin voimakkaassa kasvussa oleva tuoteryhmä on leikkurikauhat, joita AP:n valikoimassa on monta kokoluokkaa. Kaikkiaan kauha- ja piikkipohjaisissa rehuleikkureissa on neljä eri mallisarjaa, ja yhteensä 42 erilaista vaihtoehtoa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit