Kotieläintuotanto

Farmcrusher 940 -vasaramurskain - Yksinkertaista tehoa

Rehuviljan murskesäilöntä on menetelmänä lyönyt toden teolla läpi. Järkevää on, ettei nautakarjan rehuksi päätyvää viljaa kuivata turhaan vaan se säilötään puintituoreena murskaten. Farmcrusher-vasaramylly tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon niin rehuviljan murskaukseen kuin kuivikkeidenkin silppuamiseen.
Ilolan tilalla Reisjärvellä rehuvilja jauhetaan jo neljättä vuotta Farm- crusher-myllyllä. Jauhettu ja hapotettu tavara puhalletaan kasaan asfalttipihalle, josta se työnnetään kurottajalla laakasiiloon.

Viljan murskesäilönnässä on totuttu näkemään erilaisia valssimyllyjä tai niiden sovelluksia. Säilöntä onnistuu kuitenkin aivan hyvin myös muilla myllytyypeillä tehdyllä jauhatuksella tai murskauksella.

Reisjärvinen Nytek Oy on kehittänyt traktorikäyttöisen vasaramyllyn, Farmcrusherin, joka soveltuu paitsi rehuviljan jauhatukseen myös kuivikkeiden silppuamiseen seuloja vaihtamalla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit