Kotieläintuotanto

VMS V300 -lypsyrobotti ja OptiDuo-rehunsiirtäjä - DeLavalilta uutta automaatioon

DeLaval esitteli uuden version VMS-lypsyrobotistaan. V300-malli näyttää edeltäjältään, mutta sen tekniikkaa on uudistettu tuntuvasti. Uuden lypsyrobotin lisäksi DeLaval esitteli kokonaan uuden rehunsiirtäjärobotin, OptiDuon.
DeLavalin uusi VMS V300 -lypsyrobotti on ulkoisesti edeltäjänsä näköinen. Robotin tekniikka on kuitenkin kokenut suuria muutoksia.

DeLaval on uudistanut markkinoilla vuodesta 1999 ollutta VMS-lypsyrobottiaan harvakseltaan. Nyt esitelty malli on VMS:n kolmas sukupolvi, mutta robotin kokemat muutokset ovat sitäkin suuremmat.

Ulkoisesti VMS on hyvin paljon edeltäjänsä kaltainen, mutta kuoren alla oleva tekniikka on uudistunut jopa 80-prosenttisesti, kertoo VMS V300:n suunnitteluprosessissa mukana ollut tuotepäällikkö Andre de Leeuw.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää