Kotieläintuotanto

Agri-Kymi laajentaa tuotevalikoimaansa - Samaszilta myös apevaunuja

Samaszin konevalikoimaa tullaan tulevaisuudessa laajentamaan asiakaskysynnän ohjaamana. Uutena tuoteryhmänä mukaan otetaan seosrehuvaunut. Samaszin pystyruuvisten apevaunujen valikoiman pienimmässä päässä on viiden kuution vetoinen vaunu ja lippulaivana on 32-kuutioinen kaksiruuvinen malli.
Samaszin apevaunujen kymmenestä perusmallista on mahdollista räätälöidä varustepaketeilla ja useilla säiliövaihtoehdoilla sopiva vaunu omaan tarpeeseen.

Puolalaisia Samaszin koneita maahantuovan Agri-Kymin toimitusjohtaja Juha Järvisen mukaan Samaszin hyvän maineen saavuttanut perhosniittokone tulee edelleenkin olemaan Suomessa yksi kärkituotteista. Tarjolla olevaa Samazin konevalikoimaa tullaan tulevaisuudessa laajentamaan asiakaskysynnän ohjaamana.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää