Kotieläintuotanto

Lely Astronaut ja Juno päivittyivät - Automaatiota eteenpäin

Lely esitteli uudet versiot lypsyrobotistaan ja rehunpuskurobotistaan. Jatkossa Lelyltä voi odottaa uusia innovaatioita tuotannonhallintaan, lannankäsittelyyn ja tilakohtaisten erikoismaitojen tuotantoon.
Lely Groupin pääjohtaja Alexander van der Lely uskoo vakaasti robotiikan ja automaation helpottavan maidontuottajan arkea.

Hollantilainen maidontuotannon automaatioon ja robotiikkaan keskittynyt Lely esitteli Hollannissa, Maasluisisssa uudet versiot lypsyrobotistaan Astronautista ja rehunpuskurobotistaan Junosta.

Astronautista esiteltiin A5-versio, joka ulkoisesti ei juurikaan poikkea muutama vuosi sitten esitellystä A4-mallista. Lypsyrobotin ”aivot” eli keskusyksikkö on erillisessä boxissa hyvin suojattuna ja itse lypsyboksi on avoin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää