Kotieläintuotanto

Eko-Erotus 360-lieteseparaattori - Paluu markkinoille

Kiinnostus lietelannan separointiin on jälleen nousussa. Lannan separointi ravinnepitoisuudeltaan erilaisiin jakeisiin tai jopa kuivikkeeksi kiinnostaa monia. Lisäpontta separointiin saatiin viime syksyn korjuusäistä - kuivikkeista on ollut pula monilla tiloilla.
Eko-Erotus-separaattori voidaan asentaa asiakkaan haluamalla tavalla. Tämä kappale on liikuteltavissa kätevästi trukkipiikeillä. Separaattori voidaan asentaa myös kiinteäksi tai trailerin päälle.

Lietelannan separointilaitteistoja on jälleen alkanut ilmestyä markkinoille. Muutaman vuoden liki unholassa ollut menetelmä on noussut esiin kotieläintilojen töiden helpottajana.

Eko-Erotus on takavuosilta tuttu merkki, joka on palannut nyt markkinoille. Tuttua separaattorikonseptia on viilattu tehokkaammaksi, kertoo Eko-Erotus Oy:n Matti Yli-Mannila.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää