Kotieläintuotanto

Fullwood M2 Merlin -lypsyrobotti - Uutta markkinoille

Suomen markkinoille saatiin jo viides lypsyrobottimerkki, kun maailmalla hyvin tunnettu lypsylaitevalmistaja Fullwood tuli Suomeen. Fullwood M2 Merlin -lypsyrobotti aloitti tammikuussa lypsyn Kortesjärvellä Jouni ja Tuomo Aution uudessa navetassa.
Jouni (oik.) ja Tuomo Autio hankkivat ensimmäisen M2 Merlin -lypsyrobotin navettaansa. Urbanfeeders Finland Oy:n Mikael Pettersson (vas.) ja Zackarias Ahlvik uskovat uuden merkin herättävän lisää kiinnostusta Suomessa.

Englantilainen Fullwood on maailmalla tunnettu lypsylaitevalmistaja, mutta suomalaisille maidontuottajille merkki on tuttu lähinnä ulkomaisista alan näyttelyistä. Yhtiö on kuitenkin valmistanut lypsylaitteita jo liki 80 vuoden ajan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää