Kotieläintuotanto

Laidunnusta ilman aitoja - eShepherd Australiasta

GPS-paikannukseen pohjautuva eShephed mahdollistaa laitumen jaon osiin ja eläinten liikkumisen tarkkailun sekä ohjailun. Virtuaalinen aidan pystytys ja siirto hoituu kätevästi ilman fyysistä aidan pystytystä tai maahan kaivettuja antureita.
Hei, me ollaan netissä! Lehmien paikka ja liikkeet ovat lähiverkon ja tukiaseman kautta seurattavissa älylaitteella. Lisäksi itse virtuaaliaitaus hoituu järjestelmällä myös.

Virtuaaliaitaus toteutetaan asentamalla eläinten kaulaan GPS-paikannin, lähetin sekä ohjaavan ääni- ja sähköpulssin antava kaulus. Järjestelmä ei tarvitse mobiiliverkkoyhteyttä, sillä kaulusten tieto välittyy järjestelmän tukiasemalle radiosignaalilla. Tukiaseman on kuitenkin oltava kiinni internetissä, jotta etähallinta ja muut ominaisuudet ovat esimerkiksi kännykällä tai tabletilla hallittavissa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää