Kotieläintuotanto

Päivityksillä uutta tehoa lypsyyn - SAC RDS Futureline Elite -lypsyrobotti

Tanskalaisen SAC:n valmistamasta RDS-lypsyrobotista julkistettiin tuorein versio, RDS Futureline Elite, viime syksynä. Perusrunko on pysynyt samanlaisena, mutta käyttäjiltä saadut kokemukset ja parannusehdotukset vievät RDS:ää jälleen eteenpäin.
Robotti toimii samalla tavoin molemmille bokseille eli siinä ei ole kätisyyttä. Lehmällekään ei ole väliä sillä, kummalta puolelta lypsetään.

Ensimmäinen SAC:n valmistama lypsyrobotti asennettiin toimintaan vuonna 2000. SAC:n lypsyrobotin perusajatuksena on alusta lähtien ollut käyttää robotin käsivartena teollisuusrobotin käsivartta. Yhdellä käsivarrella voidaan hoitaa kahta lypsyboksia.

Tuorein versio SAC:n RDS-lypsyrobotista esiteltiin viime syksynä Eurotier-näyttelyssä ja nyt uutuus on tullut myyntiin myös Suomessa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää