Kotieläintuotanto

Apevaunukauppa nousussa - Sähköä markkinoilla

Aperuokinta on lyönyt itsensä läpi yleisimmäksi nautakarjan ruokintamuodoksi. Laitteiden kauppa näyttää piristyneen viimeisen vuoden aikana ja myyntikäyrät ovat noususuunnassa.
Silokingin uusi sähkötoiminen Truck Line -sarjan pieni apevaunu on herättänyt kiinnostusta Suomessakin. Matala vaunu mahtuu vanhoihinkin rakennuksiin.

Aperuokinta alkaa olla yleisin nautakarjan ruokintamuoto, ainakin uusinvestoinneissa. Pikainen puhelinkierros maahantuojille ja myyjille kertoo myös sen, että kotieläinyrittäjillä on halua ruokintalaiteinvestointeihin. Pitkä kuiva kausi näyttää viimein olevan päättymässä ja investointeja uskalletaan suunnitella ja toteuttaa. Tuotantoyksiköiden koon kasvu näkyy suoraan myös suurempien apevaunujen kysyntänä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää