Kotieläintuotanto

NC 1,9 3S -rehuleikkuri - Kaksi kakkua kerralla

Rehuleikkuria tarvitaan karjatilalla tiuhaan. Sekä valmistajia että erilaisia leikkureiden toimintaperiaatteita on markkinoilla useita. Kokeilimme 1,9 metriä leveää NC:n valmistamaa rehuleikkuria JCB:n kurottajakokeilun yhteydessä.
NC:n 1,9 3S -mallin työleveys osui yksiin kokeilussa käytetyn JCB:n 525-60 Agri Plus kurottajan kanssa, mikä yhdessä rapuohjauksen kanssa mahdollisti säilörehun ottamisen tarkasti myös laakasiilon seinäelementtien vierestä. Säilörehukakku irtoaa kahdessa palassa leikkurin keskiterän ansiosta.

NC Engineering on Pohjois-Irlantilainen yritys, joka valmistaa rehuleikkureiden lisäksi koneenkuljetuslavetteja, maansiirtokalustoa sekä lietekalustoa. Suomessa NC:n rehuleikkurit ovat Konevuokraamo Rentin myynnissä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää