Kotieläintuotanto

Cowconnect-ruokinnanhallinta­järjestelmä siirtää excelit sekä ruutupaperit syrjään ja tuo appeenteon digiaikaan

Seosrehuruokinta on monella tapaa vaativa laji. Yksi haaste on seoksen tekeminen juuri sellaiseksi, kuin tarkasti suunnitellussa reseptissä on tarkoitettu. Ruutupaperi ja päässälasku, tai vaikkapa Excel-taulukko voivat olla kankeita menetelmiä lastausmäärien hienosäätöön lastauskoneen ohjaamossa, ja toisaalta yksien korvien välissä olevaa ruokintasuunnitelmaa voi olla haastava siirtää vaikkapa lomittajalle. Ruokinnanhallintajärjestelmä voi toimia ratkaisuna molempiin tapauksiin, siirtäen ruokinnan digiaikaan.
Tuomas Anttila

Hankkija on tuomassa markkinoille uudenlaista Cowconnect-ruokinnanhallintajärjestelmää. Kyseessä on palvelu, joka tuo appeentekijän älylaitteelle kaiken etävaa'asta uusimpiin rehuresepteihin ja varastonhallintaan. Tanskasta lähtöisin olevia järjestelmiä on maailmalla käytössä noin 700 kappaletta, ja Suomessa tuote on tällä hetkellä pilottivaiheessa useilla nautatiloilla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää