Koneklassikot

Vanhan esitteen kuvat kertovat Deutz-Fahr DX4 -traktorin tekniikasta

Deutz Fahr DX mallistoa valmistettiin vuosina 1978–91, mutta sen aktiivinen myyntiaika jäi suhteellisen lyhyeksi. Ohessa kuvia Deutzin tekniikasta.
Valmistaja
Suomeen myytiin kolmea Deutz DX 4 -mallisarjan traktoria, joista kaksi on nelivetoista ja yksi takavetoinen. Niissä on nelisylinterinen moottori, jonka teho on vapaasti hengittävässä DX 4.30 mallissa (neli- ja takaveto) 75 hv (neli- ja takaveto) ja 90 hv nelivetoisessa, turbo moottorilla varustetussa 4.70.

Deutz Fahr DX mallistoa valmistettiin vuosina 1978–91, mutta sen aktiivinen myyntiaika jäi suhteellisen lyhyeksi. Kesko aloitti Deutz traktoreiden maahantuonnin ja lopetti sen -88. Deutzin lyhyeksi jäänyt kausi Suomessa ei johtunut traktorin teknisistä puutteista tai ongelmista, vaan traktorimarkkinoiden muutoksesta ja Case IH:n maahantuonnin siirtymisestä Keskolle.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää