Koneklassikot
David Brown 900 MK2

David Brown 900 MK2 -traktorin kunnostusprojekti osa 1: Moottorin purkaminen

Projektikoneeksi hankitun David Brownin moottorin purkaminen osoittautui työlääksi operaatioksi. Se ei ollut suuri yllätys, sillä tiedossa oli, että traktori oli seissyt 35 vuotta ulkosalla. Iloisiakin yllätyksiä purkamisen yhteydessä koettiin.
Ossi Selus

Projektin lähtökohta oli haastava: David Brown 900 MK2 -traktori oli seissyt 35 vuotta ulkosalla ja moottoriin oli päässyt vettä. Tämän perusteella oli luonnollista olettaa, että moottori tulisi vaatimaan peruskunnostuksen. Lisäksi traktoria pestessä eturungon päällä näkyi irtonaisena termostaatti, mikä kieli siitä, että jäähdyttimeen oli jossain vaiheessa muodostunut painetta – eli kannentiiviste oli viallinen tai moottorissa oli jossakin halkeama.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää