Koneklassikot
MF 3303

MF 3303 ja James 65/480 -kaivurikuormaaja työkuntoiseksi, osa 5: Valmiina palvelukseen

Kohta vuoden työn alla ollut MF/James-kaivurikuormaaja on vihdoinkin valmistumassa. Moottori starttaa helposti ja käy hienosti, kaikki löydetyt repeämät on paikattu, ohjaus on kevyttä ja puomi heiluu riuskasti. Tavoitteena oli saada kaivurista kaikki löysät pois ja suurin osa on jo saatukin.
Kimmo Kotta

Muutamat traktorimerkit ovat soveltuneet muita paremmin kaivurialustoiksi, mutta oikein hyvin ei yksikään. Moottori kestää kaivamista siinä missä kyntämistäkin, eikä voimansiirtokaan ole kovin lujilla, mutta ei ole olemassa merkkiä, josta ei kaivurikäytössä olisi pettänyt taka-akseli. Joistakin harvemmin, mutta yhtäkaikki kaikista joskus. Kaivurin kiinnitysrunkojen ja muiden varusteiden takia remontit ovat olleet äärettömän työläitä etenkin talvisaikaan maastossa tehtyinä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää