Koneklassikot

Vuonna 1964 Koneviestin taulukossa esiteltiin 36 itsekulkevaa ja hinattavaa leikkuupuimuria – vanhoja mainoksia ja tietoja vuoden 1964 leikkuupuimureista

Koneviestin vuotuisessa puimurikatsauksessa oli vuonna 1964 16 eri puimurimerkkiä ja 36 erilaista puimurimallia. Hinattavat leikkuupuimurit olivat vielä tuohon aikaan osa valikoimaa. Puimakoneita ei enää ollut mukana katsauksessa vuoden 1960 jälkeen.
Valmistaja
Mainos julkaistu Koneviestissä 14/1964.

Konekaupat tehtiin vuonna 1964 nykymarkoilla – kuten tuolloin toista vuotta käytössä olleita uusia rahoja kutsuttiin. Pari vuotta kestäneestä totuttelusta huolimatta vanha raha oli edelleen juurtunut syvälle ihmisten mieliin, ja niinpä vaihtokoneen arvosta neuvoteltaessa koneen arvoksi ilmoitettiin mieluimmin puoli vanhaa miljoonaa. Ei juuri koskaan 5 000 markkaa – siis nykymarkkaa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää