Koneklassikot
Case IH 845XL Plus Turbo

Esittelyssä Case IH 845XL Plus Turbo -traktori – kakkonen vaiko sittenkin kolmonen?

Lähes kolmekymmentä vuotta traktorin malli-iässä ei tee siitä vielä sopimatonta tämän päivän töihin. Case IH 845XL oli yksi aikansa suosikkitraktoreista. Se oli monessa suhteessa onnistunut kone ja siksi ei ole ihme, että sille on töitä vielä nytkin. Malli-ikänsä lopussa 845XL sai päivitykset sekä valmistajalta että maahantuojalta, joista osoituksena mallitunnuksen lopussa sanat Plus ja Turbo.
Jussi Laukkanen
Case IH 845 -traktoria valmistettiin 1980-luvun puolivälistä 90-luvun puoliväliin saakka.

Case IH 845:sen valmistuksen aikaan, 80-luvun puolivälistä 90-luvun puoliväliin, traktorikauppa kävi vielä nykypäivään verrattuna varsin vilkkaasti, vaikkakin lama-ajan tuoma notkahdus oli melkoinen. Vuosittaiset myyntimäärät vaihtelivat ennen lamaa seitsemän ja kymmenen tuhannen kappaleen välillä, pudoten laman seurauksena jopa alle 2 500 kappaleeseen.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää