Koneklassikot

Esittelyssä Belarus-kerho – Belarus-gruppa Finljandija ry

Kerhon tunnuslauseena on ”Belarus on viisaan valinta!”, mikä on lainattu uusien Belarus-traktoreiden myyntiesitteestä 1980-luvulta. Lause pätee kerholaisten mukaan myös nyt, jos haluaa omistaa Belarus-traktorin.
Jussi Laukkanen
Lahden näyttelyssä oli vuonna 2015 esillä tämä hieno vain 152 tuntia ajettu T-25, joka tunnetaan useimmilla vientimarkkinoilla nimellä Belarus 250. Moottori tässä vuonna 1992 valmistetussa traktorissa on 2-sylinterinen ja siinä on tehoa 25 hv. Vaihteita on 8+6. Omistaja Matti Perämäki, Karvia.

Yksinkertainen ja helppotajuinen tekniikka yhdistettynä edullisten varaosien hyvään saatavuuteen tekee Belaruksesta hyvän harrastuskohteen ja kuten kerhon esittelytekstissä sanotaan: ”sillä voit tehdä oikeita töitäkin kuten myös neuvostovalmisteisilla työkoneillakin.”

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää