Koneklassikot
Slu

Slu-maatalousmuseo Ruotsissa esitellään koneita, käsityökaluja sekä käyttöesineitä

Etelä-Ruotsin Alnarpissa olevassa maatalousmuseossa esitellään koneiden lisäksi myös käsityökaluja ja kotieläintuotannossa sekä ruuan valmistuksessa käytettyjä esineitä. Neljän erillisen museon ja hienon puiston ansiosta Alnarp sopii koko perheen käyntikohteeksi. Alnarp on yksi Ruotsin Maatalousyliopisto SLU:n toimipaikoista.
Uolevi Oristo
Ruotsin maatalousmuseon rakennukset sijaitsevat puistossa, jossa on 800 erilaista kasvia. Maatalousmuseon päärakennus on vuodelta 1916.

SLU:lla on toimintaa eri puolella maata. Alnarpissa koulutetaan hortonomeja ja maisema-arkkitehtejä sekä Lantmästareita, joka vastaa meikäläistä ammattikorkeakoulututkintoa.

Tässä esiteltävän maatalousmuseon lisäksi alueella on hevosvaunujen museo ja kartanoelämästä kertova Hovbeslagmuseet. Articum-rakennuksessa on Alnarpin historiasta kertova näyttely.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää