Huolto ja Työkalut

Dieselmoottorien polttoainesuotimien ja tankkien oikea vedestäminen – vesi ei voitele ruiskutuslaitteita

Ulkona sateessa seisovien autojen ja työkoneiden tankeissa ja polttoainesuotimissa saattaa esiintyä epätavallisen pahasti vettä ja korroosiota. Säätyypin nyt vaihduttua pakkasiin on ilmeisesti odotettavissa suodattimiin jäätyvän veden aiheuttamia käynnistys- ja käyntihäiriöitä sekä tielle jäämisiä, vaikka tankkaukset onkin tehty huoltoasemilla, ja öljy-yhtiö on toimittanut tuotteensa asianmukaisesti talvilaatuisena, vapaana liasta ja vedestä. Viimeksi mainittua ei aina tunnuta uskottavan kun hankaluudet alkavat. Käyttäjien omien, mahdollisesti sateessa ilman katosta maanneiden varastosäiliöiden osalta puhtaustaustaso ja vesimäärät voivat olla hyvinkin ongelmallisia ja mm. vioittaa ruiskutuslaitteita.

Pieni kertaus näiden töiden teknisistä perusteista lienee juuri nyt paikallaan – tai valitettavasti ollaan pari viikkoa myöhässä!

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää