Huolto ja Työkalut

Roto Grip -suutinvarsi painepesuriin – erikoispesuvarsi helpottaa koneiden puhdistusta

Useimpiin painepesureihin sopiva Roto-Grip-erikoispesuvarsi helpottaa koneen pesua, sillä käyttäjä voi pesun aikana muuttaa suuttimen kulmaa 20–90 asteen välillä, mikä helpottaa ahtaissa paikoissa työskentelyä ratkaisevasti.
Lokasuojien sisäpinnan pesu on helppoa, kun suutin on käännetty 90 asteen kulmaan.

Painepesurissa vakiovarusteena oleva suuttintanko sopii parhaiten lattioiden, seinien ja muiden suurten pintojen sekä koneiden ulkopuoliseen pesuun. Rakenteeltaan sokkeloisten työkoneiden tai ruokintalaitteiden puhdistus sen sijaan on hankalaa, sillä tankoa joutuu jatkuvasti kääntelemään, jotta suihkun saa osumaan laitteiden rakenteissa oleviin koloihin. Hankalassa työasennossa vesi suihkuaa helposti joka puolelle – useimmiten pesijän naama mustuu ja kengät kastuvat samaa tahtia kohteen puhdistumisen kanssa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää