Huolto ja Työkalut

Varusteilla lisää töitä painepesurille

Painepesuria käytetään useimmiten vain raakaan pesutyöhön. Pesurivalmistajilta löytyy kuitenkin runsaasti lisävarusteita, joiden avulla pesurin käyttöä voi monipuolistaa.
Kränzlen lietepumppu on varsinainen tehopakkaus liejun ja nesteiden pumppaukseen. Sopivan liejun puutteessa kokeilimme pumppua veden kanssa. Parinkymmenen litran astia tyhjeni parissa kolmessa sekunnissa.

Koneviestin numerossa 10 julkaistuun painepesurien testijuttuun oli puikahtanut virhe. Testiin osallistuneen ja sen yhdessä Kärcherin kanssa voittaneen Kränzle Quadro 11/140 TST -pesurin hintatieto oli taulukossa ilmoitettu arvonlisäverottomana. Arvonlisäverollinen hinta pesurille on 1465 euroa. Sama virheellinen hinta oli päätynyt myös painepesureiden markkinataulukkoon. Virheellisesti ilmoitettu hinta ei kuitenkaan vaikuta testin lopputulokseen, sillä loppuarvosteluissa laskettu pisteen hinta ei ollut arvosteluperusteena. Kränzlen arvonlisäverollisesta hinnasta laskettu pisteen hinta on 16 euroa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää