Huolto ja Työkalut

Lämmitettävät Everblades-lasinpyyhkijät – pyyhkii puhtaasti jäätävissäkin oloissa

Pölyävän lumen tai jäätävän tihkusateen ja pikkupakkasen yhdistelmä on haastava toimintaympäristö lasinpyyhkimille. Pyyhkijärakenteisiin muodostuva jää kuolettaa tehokkaasti tavallisen pyyhkimen tehon. Ongelma korjaantuu vaihtamalla pyyhkijä sähkövastuksen tuottamalla lämmöllä sulana pysyvään malliin.
2.–3. Sähkölämmitteinen Everblades-pyyhkijä pitää itsensä ja lähiympäristönsä sulana. Lämpimään lasiin tarttunut lumi lähtee pyyhinsektorista yhdellä edestakaisella pyyhkäisyllä.

Meillä Etelä-Suomessakin on menossa pitkästä aikaa jo toinen peräkkäinen kunnon talvi. Jo viime talven aurauksilla pikkupakkasella pöllyävä lumi aiheutti tuntuvia näkyvyysongelmia, tässä tapauksessa lumipölyä syntyi etuauran lisäksi traktorin joka kulmassa olleista ketjuista. Ohjaamolämmön vaikutuksesta lasit pysyivät sulana, mutta niihin tarttuvan lumipölyn vuoksi varsinkin takalasin pyyhkijää oli käytettävä vähintään tihkunopeudella aurausvauhdin ylittäessä

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää