Huolto ja Työkalut
Kokeilu

Testissä kuumavesipesurit – tarjolla kuumaa pesutehoa

Kuuma vesi helpottaa koneiden pesua. Markkinoilta löytyy mukava valikoima ammattilaisten tarpeisiin suunnattuja kuumavesipesureita. Koneviesti testasi kuuden valmistajan kuumavesipesurit.

Kuumavesipesuri alkaa nykyään löytyä monelta maatilalta ja koneyrittäjältä. Likaisten kotieläinrakennusten ja rasvaisten koneiden pesu helpottuu, kun käytettävissä on riittävästi paineistettua ja lämmitettyä vettä. Pinttynyt lika ja rasva irtoaa kuumalla vedellä helpommin kuin kylmällä ja monet kuumaa vettä pesussa käyttävät kertovatkin, että kuumavesipesurilla voidaan ilman pesuainetta pestä sama tulos kuin kylmävesipesurilla liuotinpesuaineen kanssa. Jos kuumavesipesuun lisätään vielä pesuaine, on pesutulos vieläkin parempi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää