Huolto ja Työkalut
Huolla & korjaa

Perävaunun valot kuntoon: Pieni vaiva – suuri hyöty

Perävaunun valojen toimimattomuus on yleinen vaiva. Korjaus vaatii enemmänkin viitseliäisyyttä kuin rahallista panostusta. Pistokkeen uusiminen ja rikkinäisen valosarjan vaihtaminen led-käyttöiseksi tuli maksamaan vain muutaman kympin. Aikaa kului jokunen tunti.
Ulkosalla säilytetty perävaunu oli saanut aikojen saatossa monella tapaa siipeensä. Kolhujen ja ajan patinan lisäksi takaosan valopuskuri oli kolaroitu kieroksi. Valoista ei toiminut yksikään, johdotus oli kuitenkin kunnossa.

Henkilöauton kevytperävaunu on monesti huutolaispojan asemassa. Katsastusvelvoitteen puuttuessa sen valojen toiminta tulee tarkastettua vain satunnaisesti. Perävaunua kuitenkin käytetään ja säilytetään suolaisissa ja kosteissa oloissa, mikä johtaa nopeasti erilaisiin sähköisiin toimintahäiriöihin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää