Huolto ja Työkalut
Petzl Ultra Vario

Petzl Ultra Vario -otsavalaisin

Tapio Vesterinen
Suositushinta: 390 euroa. Pakkaus sisältää: Valaisin, 2,6 Ah akku, Petzl-työkypäriin sopivat kypäräkiinnikkeet valaisimelle eteen ja akulle taakse, kuljetuspussi ja verkkovirtapikalaturi, Petzl-heijastintarra akkuun.

Petzl Ultra Vario on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Kantama on erittäin pitkä, mutta kuvio on oudon raidallinen. Lähityöskentely- ja liikkumistilassa valokuvio on todella laaja ja pehmeä. Käyttökelpoisimaksi tehoasetukseksi todettiin toiseksi pienin vaihtoehto. Pienimmällä tehoasetuksella toiminta-ajaksi ilmoitetaan jopa 35 tuntia. Ultra Vario on Petzlin muiden valaisimen tavoin vakiovoimakkuusvalaisin, eli valo tuottaa jatkuvasti saman kantaman ja kuvion himmentymättä, vaikka akun jännite laskee.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää