Huolto ja Työkalut
Lumonite Navigator 2500

Lumonite Navigator 2500 -otsavalaisin

Tapio Vesterinen
Suositushinta: 299 euroa. Pakkaus sisältää: Lumonite BX2500 -valaisin, Lumonite BXB78 7,8 Ah li-ion akku, 2A verkkolaturi, otsapanta, kiinnityslenkit 2 kpl, jatkokaapeli 50 cm, säilytyslaukku.

Lumonite Navigator oli testin tehokkain valaisin. Kantama ja valokuvion laajuus todettiin erinomaiseksi. Valokuviossa ei myöskään esiinny varjostumia tai jyrkkiä rajoja. Valaisin ei kuitenkaan ole puhtaasti otsavalaisin, sillä painava akku täytyy kiinnittää esim. kyynärvarteen, mikä tekee käytöstä hankalaa ja pääpannasta etupainoisen tuntuisen. Akkupakettia on vaikea saada pysymään tukevasti käsivarren yläpuolella ilman verenkierron lakkaamista. Aktiivisesti liikkuvan kannattaa hankkia lisävarusteeksi akkuliivi akun kuljettamista varten. Paino ei tule tyhjästä, sillä Navigatorin akun kapasiteetiksi ilmoitetaan huimat 7,8 Ah. Navigator 2500 onkin enemmän tehokas valaisin vaikkapa enduromiehelle tai pätevä tilapäiskorvike työvaloille. Lamppuun on lisävarusteena saatavana myös 12/24 voltin muuntaja, minkä avulla valo voidaan yhdistää suoraan ajoneuvon virtajärjestelmään

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää