Huolto ja Työkalut

Turvallinen kattotyöskentely alkaa asenteesta – Pysy katolla!

Suomessa tapahtuu pelkästään työtehtävissä vuosittain noin 5 000 putoamisonnettomuutta. Kun lukuun lisätään omakotitalojen ja kesäasuntojen katoilta putoamiset ja läheltä piti -tilanteet, on kyseessä hyvin merkittävä työturvallisuusriski. Jo pelkästään onnettomuusvaaran tiedostaminen on askel kohden turvallisempaa työskentelyä.
Kattotöitä tehdessä tulee olla asianmukaiset ja käytännölliset varusteet. Valjaiden tulee olla EN 361 -standardin mukaiset. Etenkin jyrkillä pinnoilla työskenneltäessä on suositeltavaa käyttää tukivyöllä varustettuja liivejä, joissa on lantiokiinnityspiste. Automaattisesti lukkiutuva ja nopeasti säädettävä liitosköysi mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja tarvittaessa myös laskeutumisen.

Turvallinen katto- ja korkeanpaikantyöskentely alkaa oikeasta asenteesta ja riskien tunnistamisesta.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää

Sopivasti savotalle

Metsä KV 16/2015 19.11.2015 Tilaajalle