Huolto ja Työkalut
Kokeilu

Testissä Cobra Combi, polttomoottorikäyttöinen poravasara – kiveä kovempi hyötyliikkuja

Roudan pintaan nostamat isot kivet ovat ongelma niin pelloilla kuin teilläkin. Aina ei ole haluja tai mahdollisuutta kaivurin saatikka vielä järeämpien keinojen, kuten räjähdysaineiden, käyttöön. Sähköttömyys puolestaan estää tehokkaasti piikkauskoneiden käytön maasto-olosuhteissa. Ei hätää, vuokraamosta löytyy polttomoottorikäyttöinen poravasara, jolla homma hoituu. Samalla konemies saa aina tarpeellista liikuntaa.

Pelloilla ja metsäautoteillä on joskus ikäviä kiintokiviä, jotka muistuvat usein mieleen vasta silloin, kun on jo liian myöhäistä. Nurmilohkolla rehevän kasvuston sekaan nouseva kiven tai kallion nypykkä tai metsäautotiellä auton pohjaa vaaniva kiven kulma tekee kohdalle osuessaan haljua jälkeä. Kaivurille tai panostajalle olisi töitä, mutta aina niiden käyttöön ei ole järkeviä mahdollisuuksia. Apu tai ainakin hätäapu voi kuitenkin löytyä omatoimiselle tallaajalle yllättävän kätevästi, mikäli konevuokraamosta löytyy polttomoottorikäyttöinen poravasara.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää