Huolto ja Työkalut

Vinkkejä verstaalle osa 1 - hyvin järjestetyssä verstaassa ei aika mene etsiskelyyn

Oman verstaan rakentaminen ja kalustaminen eivät ole maailman yksinkertaisimpia asioita. Tärkeintä on pyrkiä järjestämään työtilat järkevästi, jotta kaikki tarpeellinen löytyy nopeasti ja kaikkia työvälineitä on mahdollisimman helppo käyttää.
Jan-Anders Lindfors
Korjaushallissa ei juuri koskaan ole liikaa ovia. Vaikka toisessa päädyssä onkin kahdet ovet, on vastakkaisen päädyn ovi hyvä olla olemassa siinä tilanteessa, että jokin kone pitäisi välttämättä saada perältä ulos ja edessä olevat koneet ovat sillä hetkellä enempi tai vähempi liikkumattomassa tilassa.

Verstaan rakentamiseen ja sen valmiiksi kalustamiseen liittyy suuri määrä kysymyksiä pohdittavaksi, jotta lopputulos olisi onnistunut ja käytännöllinen. Ei riitä, että työvälineille ja laitteille löytyy tarpeeksi tilaa lattialta tai seinältä, jokaisen tavaran on myös oltava siten järkevästi sijoitettuna, etteivät ne ole tiellä töitä tehtäessä ja ne ovat saavissa helposti käyttöön.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää