Huolto ja Työkalut
Wameta Fi200G

Wameta Fi200G on pieni aggregaatti kaukokäynnistyksellä

Pienikokoinen invertteri-aggregaatti on kätevä peli, kun tarvitaan virtaa vähäiseen kulutukseen. Weldi Oy on aloittanut Kiinassa valmistetun aggregaatin maahantuonnin omalla Wameta-tuotenimellään. Invertterikoneita on ollut markkinoilla pitkään, Wameta Fi200G -aggregaatin erikoisuus on kaukohallinta kännykkäsovelluksen avulla.
Seppo Nykänen
Pieni aggregaatti sopii pienten laitteiden käyttöön, akkujen lataukseen ja vaikka pienen puhaltimen voimanlähteeksi. Aggregaatin toimintaa voi valvoa puhelimeen asennettavan Gen-mate-sovelluksen kautta. Gen-mate on kiinalaisen valmistajan kehittämä pienten sähkölähteiden hallintalaitteisto ja -ohjelma. Järjestelmä on suunniteltu toimimaan perinteisissä ja invertterigeneraattoreissa sekä lisäksi aurinkosähkökennojen kanssa.

Wameta Fi200G -aggregaatin on ns. valovirtamallia, eli ulostulojännite on 230 V. Maksimiteho on 2,1 kVA ja jatkuva teho 1,8 kVA, jatkuva virta on 6,9 A. Virran ulosottoja on 5 kpl, 230 V jännitteelle kaksi, lisäksi on kaksi usb-lähtöä ja yksi 12 V tasavirtalähtö.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit