Huolto ja Työkalut
teollisuusrobotti

Käytetyllä teollisuusrobotilla edullista käsittelytehoa pienyritykselle

Teollisuusrobottien ajatellaan kuuluvan vain suuriin tehtaisiin. Käytettyjä laitteita kuitenkin löytyy runsaasti markkinoilta, ja ammattitaitoisen asentajan avulla niiden uusiokäyttö onnistuu ongelmitta. Laitteesta voidaan saada vielä toimiva, kustannustehokas, ja mahdollisesti pitkäikäinenkin apu esimerkiksi pienen metallipajan toistoja vaativaan työvaiheeseen.
Tuomas Anttila
Robotti on tehokas vaihtoehto toistuviin töihin, kuten sahauksesta putkipalkkeihin tulleiden purseiden hiomiseen. Käsivarsi noukkii putkipalkin taka-alalla näkyvästä nipusta, käyttää kahta sivua smirgelillä (nuoli) ja asettelee palkin etualalla näkyvään kuljetustelineeseen.

Hietamet Oy on tyypillinen ylihärmäläinen metallialan pienyritys, joka tekee metallitöitä alihankintana suuremmille yrityksille. Hietametin pääasiakkaana on MSK Cabins, joka valmistaa Valtran ohjaamot. Hietametin vastuulle kuuluvat hytin osien välivaraston ylläpito, sekä erilaiset poraustyöt, taivutukset ja putkien sahaukset.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi