Huolto ja Työkalut

Itsetehty 8x8-metsätraktori on erinomainen istutustaimien kuljetuksessa

Oulaisissa asuva Hannu Koski ei löytänyt riittävän maastokykyistä ja kestävää ajoneuvoa taimien kuljetukseen. Kun Koskella on luontainen taipumus keksintöjen tekemiseen ja taidot haastavimpienkin rakennusprojektien toteuttamiseen, kypsyi ajatuksissa suunnitelma omatekoisesta ja mahdollisimman maastokelpoisesta kuormatraktorista. Yhden talven rakentelun tuloksena syntyi kevyt kahdeksanpyörävetoinen ajokone.
Mikael Sammatti
Jokapyörävetoisen koneen parhaita ominaisuuksia ovat hyvä maastokyky ja mahdollisuus viedä suuri määrä taimia kerralla kohteeseen. Kyytiin mahtuu 72 taimilaatikkoa.

Autopeltiseppänä uransa tehnyt Hannu Koski tarjoaa eläkepäivien ratoksi taimienkuljetuspalvelua omatekoisella kuormatraktorillaan. Pääasiakkaina ovat metsänhoitoyhdistykset ja metsäalan yritykset. Kuljetussesonki on kiivaimmillaan keväisin ja syksyisin, jolloin pääosa istutuksista tehdään. Vuodessa maastoon siirtyy noin 1,5 miljoonaa tainta.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää