Huolto ja Työkalut
Sampo 2045

Korokelaitojen rakentaminen Sampo 2045 -leikkuupuimuriin – Viljasäiliön korotus toi kuution lisätilaa Sampo 2045 -puimuriin

Leikkuupuimurin viljasäiliön tilavuus tuntuu joskus loppuvan harmillisesti kesken. Korokelaidat ovat ratkaisu tähän. Ne on usein mahdollista rakentaa jälkikäteen sellaiseenkin puimurimalliin, johon niitä alkujaan ei ole ollut saatavana.
Sampo 2045 viljasäiliön korotuksen jälkeen. Säiliön korotuksella ei ollut vaikutusta puimurin kokonaiskorkeuteen, sillä moottorin ilmanpuhdistin on edelleen puimurin korkein kohta.

Minulle käy tehdasvalmisteisten koneiden kanssa hyvin usein niin, että joudun tekemään niihin muutoksia saadakseni niistä mieleisiäni. Tästä hyvä esimerkki on aikaisemmin omistamani vuoden 1994 Sampo 2045 -leikkuupuimuri.

Joka syksy sadonkorjuun jälkeen tein siihen aina jonkin parannuksen. Harmi vaan, että meni lopulta 12 vuotta ennen kuin sain puimurista mieleiseni…

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Kaikkien 31.12.2019 mennessä kirjautuneiden kesken arvotaan kymmenen Lukijan idea -kirjaa (arvo 15 €).
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi