Huolto ja Työkalut
Pikakokeilu Langaton Veise-peruutuskamera

Työkoneen langaton peruutuskamera on näppärä tapa parantaa turvallisuutta

Erilaiset kamerajärjestelmät ovat työkoneissa jo usein vakiovarusteita. Kiinteä kamera jättää kuitenkin yleensä katveita, varsinkin jos työkoneeseen kytketään jokin työlaite. Syntyviä katvealueita voi vähentää langattoman peruutuskameran avulla. Helpon siirrettävyyden ansiosta kameraa voi käyttää työn apuna monella tavalla.
Langattomalle peruutuskameralle on helppo keksiä lukemattomia käyttökohteita. Kolmen magneetin ansiosta kamera tarttuu erittäin tukevasti metallipintoihin.

Huolellisestikin suunnitteluihin koneisiin jää väistämättä katvealueita, erityisesti jos käytössä on lisälaitteita, joiden mittoja ja toimintaa ei peruskoneen suunnittelussa ole voitu ottaa huomioon. Kiinteästi asennetut kamerajärjestelmät ovat toki yleistyneet, mutta monipuolisessa urakoinnissa työtavat ja kohteet voivat vaihdella suuresti, mistä johtuen tehdasasenteinen peruutuskamera saattaa olla aivan väärässä paikassa tai sen näyttämä kuva voi olla vajavainen.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää