Huolto ja Työkalut

Varaosaparatiisi kunnostaa hydraulipumppuja ja -moottoreita — uusi digitaalisesti ohjattu testipenkki

Hydraulipumppu on työkoneen sydän. Siksi siitä tulee pitää erityistä huolta ja varmistaa sen toiminta riittävän kattavalla ja perusteellisella huollolla sekä oikeilla varaosilla. Testaus varmistaa pumpun tarkoituksenmukaisen toiminnan.
Timo Rintakoski
Varaosaparatiisin testipenkki on Euroopan ainoa digitaalisesti ohjattu penkki, jossa on toteutettu tehonkierrätys. Testipenkillä voidaan ajaa sekä suljetun- että avoimen piirin pumppuja ja moottoreita. Järjestelmä on mitoitettu 300 kW:n tehoille.

Espoolainen Varaosaparatiisi on erikoistunut työkoneiden hydraulipumppujen- ja moottoreiden huoltoon. Yritys perustaa toimintansa alkuperäisten varaosien käyttöön sekä perusteellisesti huollettujen pumppujen ja moottoreiden testaamiseen ja säätämiseen. Tärkeä osa palvelukokonaisuutta on laaja vaihtopumppujen- ja moottoreiden valikoima, joista löytyy apua ns. kiireasiakkaille, jotka eivät voi seisottaa konetta huollon ajaksi.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää