Huolto ja Työkalut

Kevyt tehdastekoinen telaprässi

Valmistaja
Telakeskus Oy:n telaprässi on tehty helposti siirrettäväksi. Se purkautuu neljään osaan, jolloin kukin osa on helposti kannettavissa. Kuvassa on 60-tonnin sylinterillä varustettu pienempi versio. Sen kokonaispaino on noin 120 kg. Malli on tarkoitettu käytettäväksi enintään 6-ketjun kanssa. Prässin hinta on 2 890 euroa (alv 0 %).

Perinteisesti tehdastekoiset telaprässit ovat olleet melko painavia. Ne on suunniteltu lähinnä korjaamokäyttöä silmällä pitäen, eikä niiden siirrettävyyteen ole ollut tarpeen kiinnittää huomiota. Telakeskus Oy:llä on myynnissä omaa suunnittelua oleva telaprässityyppi, jonka rakenne mahdollistaa sen helpon kuljettamisen. Prässin runko muodostuu kahdesta teräslevystä tehdystä puoliskosta. Ne kiinnittyvät toisiinsa tappiliitoksilla, joten rakenne on nopeasti purettavissa. Tunkkisylinteri ja pumppu voidaan myös kuljettaa erillisinä. Kaikki osat pystyy nostamaan auton kyytiin ilman nosturia.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi